Knutselwerk

In deze zomereditie een paar foto’s ter inspiratie. Het bijbehorende artikel staat in het dikke Wiccan Rede Zomerboek dat verkrijgbaar is in onze webshop!

Verzamel zelf materiaal en maak er (op het strand!) mandala’s mee voor eenmalig gebruik of plak ze vast als decoratie.

spiraal van schelpjes

collage van schelpen, rogge-ei en git op een dienblad met zand

mandala van witte schelpen op blauw kleedje

pentagram gevormd van heel kleine schelpen

Uiteraard kun je ook ‘corn dollies’ maken, vlechten met korenaren of stro, brood- en kleifiguren maken, enzovoorts. De voorbeelden zijn bedoeld ter inspiratie!

Over Jana

Wicca is mijn religie, achteraf gezien is dat altijd al zo geweest. Ik heb het geluk gehad mensen te leren kennen waarmee het goed klikte. In 1984 hebben zij me ingewijd in een Gardnerian coven. Anders was ik alleen verder gegaan. Mijn ideeën over de rol van man en vrouw komen in wicca terug. Zo ook mijn ideeën over het belang van natuur en milieu: ik vier de jaarfeesten en eet de groenten van het seizoen. En de Wiccan Rede ('Doe wat je wilt, mits het niemand schaadt') was al mijn lijfspreuk voor ik wicca leerde kennen.
Dit bericht is geplaatst in Artikelen met de tags , , . Bookmark de permalink.