Arachne’s Web

ARACHNE’S WEB

Een plekje waar zoekers  aanbieders kunnen vinden van cursussen en opleidingen op het gebied van wicca en verwante paden. 

Wiccan Rede Online kan niet instaan voor de betrouwbaarheid van de aanbieders en neemt geen verantwoordelijkheid voor relaties ontstaan via deze contactadressen.

Wees verstandig en geef duidelijk aan wat je zoekt… en wat je biedt. Niet alle cursussen zijn geschikt voor nieuwelingen.

ALEXANDRIAN COVEN IN SWIFTERBANT: Wanneer je interesse hebt in Alexandrian Wicca en op dit pad begeleiding en opleiding zoekt, kun je contact opnemen via e-mail om een afspraak te maken: herborista@xs4all.nl

BOHEMIAN CIRCLE is een coven in Rotterdam-Hoogvliet, die gespecialiseerd is in het geven van opleidingen. Geen schriftelijke cursus, maar persoonlijke begeleiding tegen een kleine onkosten vergoeding. Lidmaatschap van de coven is niet nodig. Een andere specialiteit is professionele coaching bij relatieproblemen, familieproblemen en andere levensvraagstukken (voor elke beurs). Website: www.bohemiancircle.nl

 

COVEN ARIANRHOD: Als je belangstelling hebt voor traditionele Alexandrian Wicca en je zoekt een opleiding dan kun je contact opnemen met coven Arianrhod: Chovexani@hotmail.nl Het is een pré wanneer je al een en ander hebt gelezen. (In Drenthe)

GARDNERIAN WICCA COVEN NIJMEGEN: Bij belangstelling voor de vooropleiding, stuur een e-mail naar minervasaltar@yahoo.co.uk met daarin een motivatie en een omschrijving van jezelf. Of ga naar https://wicca-coven-nijmegen.jouwweb.nl of Facebook:
https://www.facebook.com/Wicca-coven-Nijmegen-104348204303424/

MA-AN FRYSLÂN: MA-AN Fryslân stelt zich tot doel om activiteiten te organiseren waarbij paganisten in contact kunnen komen met hun eigen-kracht en zich van daaruit kunnen ontplooien naar hun eigen-aard en eigen-wijsheid. We hebben meer vermogens in onszelf dan we vaak denken; ontplooiing begint bij het besef dat de mens in potentie alles in zich draagt wat hij in de wereld wil worden. Meer informatie Facebook.

 

PAGAN FEDERATION INTERNATIONAL/ PFI NETHERLANDS: Lady Bara & Morgana vertegenwoordigen de PFI in Nederland. Wij zijn regelmatig op de heksencafés te zien. Jaarlijks wordt een conferentie gehouden. Voor meer informatie e-mail: ladybara@paganfederation.org of morgana@paganfederation.org.

Nog meer informatie op het net: PFI Nederland / PFI Lage Landen op Facebook / PFI ForumPFI website / Stichting PFI

 

 

SHAMAGIKA: The House of Shamagika spiritual centre for all those interested in Shamanism, Magick, Spiritualism and Paganism etc. Email: shamagika@hotmail.com
For more info go to www.shamagika.com
Facebook: https://www.facebook.com/groups/180073854570/

SHAMANIC CENTRE, ETTEN-LEUR: Wij nodigen shamanen en shamanca’s uit van over de hele wereld om hun kennis met ons te delen. Je bent welkom bij het delen van hun kennis, het volgen van hun pad. Contact: administratie@shamaniccentre.org.  Het kantoorteam is te bereiken : maandag t/m donderdagochtend 9.00 – 14.00 uur en vrijdagochtend 9.00 – 13.00 uur. 076 – 52 64 002, vanuit het buitenland 0031 76 52 64 002.
www.shamaniccentre.org/

 

SILVER CIRCLE: Als je met Morgana of Jana wilt praten over de Gardnerian stroming en je weet het een en ander over wicca, kom dan langs op een heksencafé. We zijn regelmatig te zien op de HC’s in Utrecht en Rotterdam. De Silver Circle Library is ook te bezoeken voor een eerste kennismaking.
Neem contact op voor meer informatie inzake activiteiten en bijeenkomsten via morgana_scircle@msn.com of bezoek onze Facebookpagina.
Voor de meer noordelijke provincies kun je contact opnemen met. Website: Silver Circle 

ZIA ELOHKA: I offer a training in priestessing. You can read all about it on my blog. Please share if you think you know people who might be interested.
Zia Elokha Blogspot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.