Arachne’s Web

ARACHNE’S WEB

Hier kunnen zoekenden, een aantal aanbieders vinden, van cursussen en opleidingen op het gebied van Wicca en verwante paden.Wees altijd verstandig en kritisch in hetgeen je zoekt; en wees duidelijk met wat je biedt. Niet alle cursussen zijn geschikt voor nieuwelingen.

Wiccan Rede Online kan niet instaan voor de betrouwbaarheid van de aanbieders en neemt geen verantwoordelijkheid voor relaties ontstaan via deze contactadressen.

Wil je jouw coven of opleiding hierbij plaatsen? Mail dan naar: Serotia@silvercircle.org

ALEXANDRIAN COVEN:  Swifterbant/Flevoland. Wanneer je interesse hebt in Alexandrian Wicca en op dit pad begeleiding en opleiding zoekt, neem contact op via mail: herborista@xs4all.nl

BOHEMIAN CIRKEL: Rotterdam-Hoogvliet/Zuid Holland. Opleidings coven. Wij zijn een fijne groep mensen die zich al 30+ jaar verdiepen in Wicca. Jaarvieringen, themabijeenkomsten en persoonlijke ontwikkeling. Gedeeltelijk ook online activiteiten.
Website: Bohemian Circle

COVEN ARIANRHOD: Drenthe. Als je belangstelling hebt voor traditionele Alexandrian Wicca en je zoekt een opleiding dan kun je contact opnemen via mail: Chovexani@hotmail.nl Het is een pré wanneer je al een en ander hebt gelezen.

COVEN GAIA: Noord-Limburg. Geeft begeleiding en opleiding aan heksen die zichzelf willen ontwikkelen op dit gebied. Heb je interesse? Website: Serotia.nl

GARDNERIAN WICCA COVEN: Midden-Limburg. Bij belangstelling voor de vooropleiding, stuur een e-mail met daarin een motivatie en een omschrijving van jezelf.
Mail: minervasaltar@yahoo.co.uk
Website: Wicca Coven Midden-Limburg
Facebook: Wicca Coven Midden Limburg

PAGAN FEDERATION INTERNATIONAL/ PFI NETHERLANDS: Lady Bara & Morgana vertegenwoordigen de PFI in Nederland. Wij zijn regelmatig in de HeksenCafés te zien. Jaarlijks wordt een conferentie gehouden.
Voor meer informatie mail: ladybara@paganfederation.org of morgana@paganfederation.org.

Nog meer informatie op het net: PFI Nederland / PFI Lage Landen op Facebook / PFI ForumPFI website / Stichting PFI

SILVER CIRCLE: Als je met Morgana of Jana wilt praten over de Gardnerian stroming en je weet het een en ander over Wicca, kom dan langs op een HeksenCafé. We zijn regelmatig te zien op de HC’s in Utrecht en Rotterdam. De Silver Circle Library is ook te bezoeken voor een eerste kennismaking. Voor meer informatie inzake activiteiten en bijeenkomsten neem contact op via mail: morgana_scircle@msn.com of bezoek onze Facebookpagina. Website: Silver Circle 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.