Colofon

Wiccan Rede is een Nederlands/Engels kwartaalblad over wicca en hekserij. Wiccan Rede Online is de voortzetting van het papieren tijdschrift Wiccan Rede dat verscheen van voorjaar 1980 tot en met Lammas 2010.

[See here for an English article on the Background of Wiccan Rede]

Wiccan Rede Online wordt kosteloos ter beschikking gesteld aan de lezer, maar is niet gratis. Er worden kosten gemaakt, en we stellen donaties zeer op prijs. Je bijdrage is welkom op bankrek. 45.64.08.401 t.n.v. Silver Circle, Zeist, o.v.v. ‘donatie Wiccan Rede’. Of gebruik de PayPal-knop ‘Doneren’.

Silver Circle heeft een eigen website.

Reageren op artikelen

De redacteuren beslissen zelf of er op hun artikelen gereageerd kan worden. Reacties moeten wel eerst worden goedgekeurd door de redacteur. Als je een reactie wilt bijdragen aan een artikel, dan graag in correct Nederlands. Het lijkt ons vanzelfsprekend dat je reageert in de geest van ‘An it harm none…”

Discussies zijn ook welkom op het Silver Circle Forum (helaas: gedurende langere tijd niet beschikbaar), waar je uitgebreid kunt discussiëren, vragen stellen en op de hoogte blijven van nieuws en evenementen.

Disclaimer

De artikelen in Wiccan Rede Online verwoorden de meningen van de auteurs en niet per definitie die van Silver Circle. Opname van een cursus, workshop, heksencafé, organisatie, groep etc. in de agenda of adressenlijst betekent niet dat Silver Circle deze cursus, groep, etc. aanbeveelt.

Copyright

Het copyright op de afzonderlijke artikelen berust bij de auteurs en dat op Wiccan Rede Online bij Silver Circle.

Copyright van anderen

We proberen om alleen illustraties te gebruiken die van onszelf zijn, die rechtenvrij zijn of waarvoor we toestemming hebben gekregen om ze te gebruiken. Het lukt niet altijd om de bron te vinden om toestemming te vragen. Treft u een illustratie aan waarvan u de rechten bezit en heeft u er bezwaar tegen dat wij die gebruiken? Laat dat ons even weten, dan halen we ‘m weg.

Is your copyright violated?

We try to only use illustrations that we made ourselves, that are free to use, or that we have obtained permission for to use on our website. We cannot always find the source of an illustration. When you see an illustration on our website that you have the copyright of, and do you object to our use of it? Please contact us! We will remove the illustration.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.