3 responses to “Interview with Geraldine Beskin, from the Atlantis Bookshop, London, UK”

 1. Morgana

  Hi Jetske, Wilmar, ja ik heb ook vele leuke herinneringen aan de bezoeken aan The Atlantis Bookshop. Een van mijn eerste bezoeken was in 1979. Toen heeft Merlin een A-4tje gevonden met een adres van een coven in Brighton. We zijn later langsgegaan om de coven leaders te ontmoeten en spreken. Dit heeft geleid tot onze inwijding in de Gardnerian traditie in September 1979. 🙂 🙂 🙂

 2. Wilmar taal

  Vorig jaar 21 juli daar mijn boek gepresenteerd, en het was een geweldige ervaring. Niet alleen om zoiets in de Atlantis Bookshop te doen, want dat was al een bijna bovenaardse ervaring, maar ook om in Londen te zijn en heerlijk door de stad te banjeren, lekker naar het British Museum te slenteren en daar een paar uur doorbrengen, tot het moment dat wij de presentatie gingen doen voor een stampend volle Atlantis (wat al snel kan, zo groot is die winkel niet) en een etalage gevuld met alleen maar mijn boek… Ja, dat is iets waar ik nog met veel plezier aan terugdenk!

 3. Jetske Dumais

  Leuk interview!
  In 1988 ben ik daar met de covenleden van Elsy en Maxine als new-bee wicca geweest. Vond het een interessante boekwinkel met onverwacht interessante bezoekers waaronder een (echt?)paar geheel in het zwart gekleed en echt bont om de schouders.
  Ze kwamen aan in een opvallende Jaquar en rumour got it dat het Satanisten of Luciferianen waren. Voor ons Hollandse provinciaaltjes was dat natuurlijk ongehoord.
  Heb nog een paar boeken van Aleister Crowley gekocht en daarna naar de pub om al die indrukken weg te werken. Want in Nederland hadden we zoiets niet.
  Nu, zelf door de wol geverfd en nergens meer van echt onder de indruk zijn, zijn deze eerste herinneringen memorabel te noemen.
  Jetske Dumais.