Wicca is mijn religie, achteraf gezien is dat altijd al zo geweest. Ik heb het geluk gehad mensen te leren kennen waarmee het goed klikte. In 1984 hebben zij me ingewijd in een Gardnerian coven. Anders was ik alleen verder gegaan. Mijn ideeën over de rol van man en vrouw komen in wicca terug. Zo ook mijn ideeën over het belang van natuur en milieu: ik vier de jaarfeesten en eet de groenten van het seizoen. En de Wiccan Rede ('Doe wat je wilt, mits het niemand schaadt') was al mijn lijfspreuk voor ik wicca leerde kennen.

One response to “Gedachten bij Silvesteravond”

  1. Ishtar

    The Book of Ballymote is tegenwoordig digitaal beschikbaar. Het lukt me helaas niet om de link in dit reactieraampje te plaatsen, maar wie zoekt op ISBN 0-404-17535-x, zal het vinden. Voor de liefhebber!

    Hartelijke groet en veel succes met Wiccan Rede Online!