2 responses to “De mythe van het tarantisme als wedergeboorteritueel – 2”

  1. Luna Verde

    Dank iedereen die aanwezig is geweest die dag op mijn lezing. Hopelijk kunnen de mensen die zich willen verdiepen in het onderwerp gebruik willen maken van de artikel die nu, met dank aan de team van Wiccan Rede, hier is verschenen. De verbintenissen tussen verschillende culturen en landen zijn veel sterker dan men denkt, moge dit een eerste stap zijn om elkaar en onszelf beter te leren kennen! Een goede oogst voor iedereen,

    Luna Verde

  2. Tink

    De lezing op de PFI conferentie vond ik interessant en fascinerend. Ik had nog nooit gehoord van/over tarantisme, maar heb geboeid geluisterd en aantekeningen gemaakt. Dit artikel zet de hoofdpunten nog eens op een rijtje en gaat wat dieper. Dank je, Luna!