Index Samhain 2011

In dit nummer vind je de volgende artikelen / In this issue you’ll find the following articles

In het Nederlands:
Stone-people
Zand en modder: gedachten rond de oud-Egyptische reis naar het dodenrijk
Volle Maan van de Klif
Oud worden en sterven (column)
Gronden
Nieuws Samhain 2011
– Agenda
– Esbats & sabbats
– Heksencafés en Pubmoots
– Arachne’s Web
Redactioneel Samhain 2011
Websites

In English:
Stones are people too
On spirits: do spirits exist?
Your own celebration of winter
Whispering Winds – The Dolmen

en deze artikelen / and these reviews:
De Stem van de Godin (boek)
In het licht van de Maan (boek)
In de armen van de nacht (boek)
The Daughters of Danu (book)
Turkish devotional and contemporary music (music)
Je levenswiel in beweging (boek)
Daughters of the Spring (music).

Over Jana

Wicca is mijn religie, achteraf gezien is dat altijd al zo geweest. Ik heb het geluk gehad mensen te leren kennen waarmee het goed klikte. In 1984 hebben zij me ingewijd in een Gardnerian coven. Anders was ik alleen verder gegaan. Mijn ideeën over de rol van man en vrouw komen in wicca terug. Zo ook mijn ideeën over het belang van natuur en milieu: ik vier de jaarfeesten en eet de groenten van het seizoen. En de Wiccan Rede ('Doe wat je wilt, mits het niemand schaadt') was al mijn lijfspreuk voor ik wicca leerde kennen.
Dit bericht is geplaatst in Artikelen, English articles met de tags , . Bookmark de permalink.