Witch by birth, student by choice. Born into the loving arms of Merlin and Morgana as a little witch, now 30 and a person of her own. She took on the task of protecting the heritage of Merlin when he passed on. Rhianne is a big lover of animals, people, music, books and jummy food.

One response to “Verslag Grand Heksencafé, 14 September 2014”

 1. Zwarte Magica

  Tegenwoordig is het steeds moeilijker geaccepteerd om Heiden te zijn, dan wel niet Pagan, dan wel Neo-Paganist of Satanist. Het is sinds de ‘Hype’ van de jaren ’90 tot in de jaren halverwege 2000, steeds verder teruggelopen in acceptatie.
  Satanisten worden al helemaal als slecht gezien, en gediscrimineerd.
  Wanneer je Wicca zegt, wordt het nog wel getolereerd, omdat men het gevoel heeft dat mensen dan automatisch witte dingen doen, terwijl echt niet iedereen zo goed is die zegt Wicca te zijn, want er zijn er genoeg tussen die anderen schaden, en al helemaal bij ruzies, en het uitvechten door anderen te schaden, ben je geen Wicca. gezien ZIJ toch echt de wet behoren te hanteren, Die de zin kent ” Doe Wat Je Wilt, Zolang Je Niemand Schaadt. dat geldt voor Natuur, Voor Mens, en Elk Ander Levend Wezen.
  Bij Pagan kan dat nog net iets anders zijn, of wanneer je de Wet van Talma hanteert.

  Het is erg dat dit tegenwoordig is wat Wicca en andere geloven van Heidenen en anderen aan acceptatie is, en een aantal noodgedwongen weer underground zijn gegaan, terwijl Mr. Gardner zich zo hard gemaakt heeft en heeft ingezet heeft om alles boven de grond te krijgen en geaccepteerd te krijgen. En zie wat er nu gebeurt, met ook opnieuw een terugkomst van het Christendom, van waaruit de disacceptatie ook nog eens afkomt, misschien is het ergens wel goed dat ze zelf nu omder vuur liggen met hun geloof, bij bijvoorbeeld, wat sommigen etnische minderheden noemen.

  Eerlijk gezegd is het een schande hoe het is veranderd.

  Zwarte Magica,