Wicca is mijn religie, achteraf gezien is dat altijd al zo geweest. Ik heb het geluk gehad mensen te leren kennen waarmee het goed klikte. In 1984 hebben zij me ingewijd in een Gardnerian coven. Anders was ik alleen verder gegaan. Mijn ideeën over de rol van man en vrouw komen in wicca terug. Zo ook mijn ideeën over het belang van natuur en milieu: ik vier de jaarfeesten en eet de groenten van het seizoen. En de Wiccan Rede ('Doe wat je wilt, mits het niemand schaadt') was al mijn lijfspreuk voor ik wicca leerde kennen.

One response to “Recensie: De symboliek van bomen”

  1. Sig

    Ik vond het een erg interessant boek om te lezen, met alle verwijzingen naar verhalen lees je echt dat dit van de hand van Abe de Verteller komt. Daarnaast is het ook inhoudelijk waardevol, ik ben weer tot een aantal nieuwe inzichten gekomen. Alleen jammer dat er zoveel spelfouten in staan.