Colofon

Wiccan Rede is een Nederlands/Engels kwartaalblad over wicca en hekserij. Wiccan Rede Online is de voortzetting van het papieren tijdschrift Wiccan Rede dat verscheen van voorjaar 1980 tot en met Lammas 2010.

[See here for an English article on the Background of Wiccan Rede]

Het nummer Yule/Winter 2010 is een proefnummer. De redactie test de mogelijkheden uit die het online medium biedt. De bedoeling is om vanaf Imbolc / Voorjaar 2011 elk kwartaal een nieuw aanbod aan artikelen, recensies en meer te bieden. Sommige rubrieken worden tussentijds aangevuld met nieuwe berichten. De redacteuren beslissen zelf of er op hun artikelen gereageerd kan worden. Reacties moeten wel eerst worden goedgekeurd door de redacteur.

Discussies zijn ook welkom op het Silver Circle Forum, waar je uitgebreid kunt discussiëren, vragen stellen en op de hoogte blijven van nieuws en evenementen. Surf naar www.forum.silvercircle.org .

Wiccan Rede Online wordt kosteloos ter beschikking gesteld aan de lezer, maar is niet gratis. Er worden kosten gemaakt, en we stellen donaties zeer op prijs. Je bijdrage is welkom op bankrek. 45.64.08.401 t.n.v. Silver Circle, Zeist, o.v.v. ‘donatie Wiccan Rede’. Je kunt ook de PayPal-knop ‘Doneren’ gebruiken.

Dit bericht is geplaatst in Artikelen met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.