Silver Circle-forum is uit de lucht

Op dit moment is het forum helaas nog steeds niet bereikbaar. Dit komt omdat de software van het forum corrupt is geraakt door een virusaanval die binnen kwam via WordPress voor de Wiccan Rede. We hopen spoedig de originele software terug te kunnen plaatsen. Excuses voor de overlast!

Over Jana

Wicca is mijn religie, achteraf gezien is dat altijd al zo geweest. Ik heb het geluk gehad mensen te leren kennen waarmee het goed klikte. In 1984 hebben zij me ingewijd in een Gardnerian coven. Anders was ik alleen verder gegaan. Mijn ideeën over de rol van man en vrouw komen in wicca terug. Zo ook mijn ideeën over het belang van natuur en milieu: ik vier de jaarfeesten en eet de groenten van het seizoen. En de Wiccan Rede ('Doe wat je wilt, mits het niemand schaadt') was al mijn lijfspreuk voor ik wicca leerde kennen.
Dit bericht is geplaatst in Artikelen, Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.

4 reacties op Silver Circle-forum is uit de lucht

 1. Elenna schreef:

  Die update is er: ik kwam er net achter dat het forum weer in de lucht is. De vormgeving is iets anders geworden. Dank aan de harde werkers die dit mogelijk maakten.

 2. Eterna schreef:

  Ik vraag me inmiddels wel af of er misschien al een update is?

  MVG,
  Eterna

 3. Eterna schreef:

  @ Rinus de Ruiter
  Lees het bericht eens goed Rinus? 🙂

 4. Rinus de Ruiter schreef:

  Komt het nog weer terug?

Reacties zijn gesloten.