Wicca is mijn religie, achteraf gezien is dat altijd al zo geweest. Ik heb het geluk gehad mensen te leren kennen waarmee het goed klikte. In 1984 hebben zij me ingewijd in een Gardnerian coven. Anders was ik alleen verder gegaan. Mijn ideeën over de rol van man en vrouw komen in wicca terug. Zo ook mijn ideeën over het belang van natuur en milieu: ik vier de jaarfeesten en eet de groenten van het seizoen. En de Wiccan Rede ('Doe wat je wilt, mits het niemand schaadt') was al mijn lijfspreuk voor ik wicca leerde kennen.

4 responses to “Silver Circle-forum is uit de lucht”

 1. Elenna

  Die update is er: ik kwam er net achter dat het forum weer in de lucht is. De vormgeving is iets anders geworden. Dank aan de harde werkers die dit mogelijk maakten.

 2. Eterna

  Ik vraag me inmiddels wel af of er misschien al een update is?

  MVG,
  Eterna

 3. Eterna

  @ Rinus de Ruiter
  Lees het bericht eens goed Rinus? 🙂

 4. Rinus de Ruiter

  Komt het nog weer terug?