Not done – herinneringen Lady Bara (Hedy)

Lady Bara (Hedy)

Eerste ontmoeting: maart 1989, een bijeenkomst van Silver Circle, in het Openluchtmuseum in Arnhem. Ik had eindelijk het telefoonnummer bemachtigd van Merlin en Morgana, dat was natuurlijk een unicum in die tijd want contacten tussen Alexandrians en Gardnerians waren absoluut not done.

Ik vroeg Merlin hoe ik hem zou herkennen in een museum en toen sprak hij de wijze woorden “als je een echte heks bent dan weet je dat”.
In het museum aangekomen liep ik gelukkig gelijk op hem af, hetgeen een pak van mijn hart was.

Hilversum
Een bijeenkomst van SC op een drukke zaterdagmiddag in het centrum. Mijn auto stond een eind weg geparkeerd. Een mede-covenlid en tevens vriendin besloot een cadeautje voor mij mee te brengen en wie schetst mijn verbazing – en tevens geneerde ik mij behoorlijk – toen ze met een enorme met linten versierde bezem binnen kwam. Ik dacht gelijk aan de afstand die ik naar mijn auto moest afleggen. Ik was niet zo erg gelukkig.

Ik heb veel SC-meetings meegemaakt in de loop der jaren, in veel dorpen en steden, en heb er altijd enorm van genoten en ook veel mensen leren kennen waar ik nu nog steeds contact mee heb, om niet te vergeten de oprichting van Stichting PFI met Morgana.

Lady Bara

Lady Bara/ PF conference 2001

Dit bericht is geplaatst in Artikelen met de tags , . Bookmark de permalink.