Wicca is mijn religie, achteraf gezien is dat altijd al zo geweest. Ik heb het geluk gehad mensen te leren kennen waarmee het goed klikte. In 1984 hebben zij me ingewijd in een Gardnerian coven. Anders was ik alleen verder gegaan. Mijn ideeën over de rol van man en vrouw komen in wicca terug. Zo ook mijn ideeën over het belang van natuur en milieu: ik vier de jaarfeesten en eet de groenten van het seizoen. En de Wiccan Rede ('Doe wat je wilt, mits het niemand schaadt') was al mijn lijfspreuk voor ik wicca leerde kennen.

2 responses to “Recensie: Wat is hekserij?”

 1. herman en ria

  hello,

  heeft er iemand nog voor mij ter overname de gedrukte versies van de wiccan rede….zo ja dan mag u die mij opsturen-met uw kosten erbij…zo,n 5-10 bladen is genoeg voorlopig…
  alvast met dank,

  herman van den hooff
  leeuwarden
  ria415601@liv.nl

  1. Morgana

   Hi Herman,
   Oude nummers van Wiccan Rede zijn ook te bestellen via de Silver Circle webshop: http://www.silvercircleshop.nl/c-2439920/wiccan-rede/
   Veel lees plezier,
   Morgana