Wicca is mijn religie, achteraf gezien is dat altijd al zo geweest. Ik heb het geluk gehad mensen te leren kennen waarmee het goed klikte. In 1984 hebben zij me ingewijd in een Gardnerian coven. Anders was ik alleen verder gegaan. Mijn ideeën over de rol van man en vrouw komen in wicca terug. Zo ook mijn ideeën over het belang van natuur en milieu: ik vier de jaarfeesten en eet de groenten van het seizoen. En de Wiccan Rede ('Doe wat je wilt, mits het niemand schaadt') was al mijn lijfspreuk voor ik wicca leerde kennen.

One response to “Editorial Winter”

  1. BajorRon

    Fijn om te zien dat WR weer actief is, zij het nu online en als E-zine! Het is wellicht even wennen op deze manier, maar een voordeel zie ik alvast: je kunt hier meteen op de stukken reageren! Harstikke goed!

    Veel succes en plezier en fijn dat WR er weer is!

    In LVX, Ron