Wicca is mijn religie, achteraf gezien is dat altijd al zo geweest. Ik heb het geluk gehad mensen te leren kennen waarmee het goed klikte. In 1984 hebben zij me ingewijd in een Gardnerian coven. Anders was ik alleen verder gegaan. Mijn ideeën over de rol van man en vrouw komen in wicca terug. Zo ook mijn ideeën over het belang van natuur en milieu: ik vier de jaarfeesten en eet de groenten van het seizoen. En de Wiccan Rede ('Doe wat je wilt, mits het niemand schaadt') was al mijn lijfspreuk voor ik wicca leerde kennen.

2 responses to “Labyrinten : paden van vroeger en lijnen naar nu”

  1. Margriet

    Om alvast in de agenda te zetten:
    Zaterdag 7 mei 2016 – World Labyrinth Day – 13.00 uur
    Loop een labyrint naar keuze om zo een golf van vrede te creëren. Mooi toch?

  2. Margriet

    Mooi om te lezen. En die links naar websites met meer info zijn een welkome aanvulling. Ik ga meteen verder kijken ?