Interessante adressen

Adressen

Verzameld door Morgana 

Denk je dat jouw organisatie in deze rubriek past? Mail dan aan morgana::at::paganfederation.org (vermeld als onderwerp: adressen Wiccan Rede Online).

Abe de Verteller: Welkom in mijn wereld van mythen en sprookjes. Verhalen vertellen zit me in het bloed! Eerst tijdens de IVN-jongerenkampen, gezellig rond het kampvuur. Sinds 2004 ben ik professioneel verhalenverteller. Ik vertelde de afgelopen jaren op ontelbare plaatsen: De Elf Fantasy Fair, het Eigentijds Festival, het Schots Festival, Castlefest, het Archeon, de Dag van het Park en op vele particuliere feesten en bijeenkomsten! Ik vertel mythen en sprookjes uit de Keltische en Noordse traditie, ridderverhalen, Griekse mythen, Grimmige sprookjes, Nederlandse sagen en nog veel meer. In totaal heb ik meer dan 250 verhalen in mijn repertoire. Al deze verhalen riepen mij en wilden verteld worden, misschien ook bij u?
Facebook. Website: www.abedeverteller.nl

A3 boeken: geeft boeken en kaartspellen uit over oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur. Oftewel over spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, sjamanisme, cultuurhistorie, astrologie, (natuur)religies, natuurbeleving en (dagboek)schrijven. Bijvoorbeeld: ‘De Groene Man en de Groene Vrouw’ van Joke en Ko Lankester, ‘Innerlijk pelgrimeren’ van Christine de Vries, ‘Maya wijsheid voor je levenspad’ van Elvira van Rijn en ‘Seidr, het Noordse pad’ van Linda Wormhoudt, ‘In het licht van de Maan’ van Petra Stam en Marja de Zeeuw, en ‘De stem van de Godin, leven volgens de maancyclus’ van Joyce Hellendoorn. Kijk op de website  www.a3boeken.nl bij agenda voor activiteiten van auteurs.

Alruin’s Mandragora Shop: Per jaar geven we een aantal workshops op basis van non-profit. Deze vinden allemaal plaats in Noord-Holland. Het beoogde doel is de verspreiding van gedegen, onderbouwde kennis over Magie, met uiteenlopende onderwerpen en stromingen. De workshops zijn uiterst informatief, maar ook leuk om te doen.
Voor meer info e-mail: mandragorasho::at::hotmail.com
Website: www.mandragora.nl

Art of living: including the ‘Temple of the Goddess’
Awaken the Goddess within you and her radiant feminine energy www.artofloving.nl/goddess
And for men: www.artofloving.nl/shiva
Main website: www.artofloving.nl 
For all events, see: www.artofloving.nl/eventlist

Atelier Aandacht/Centrum voor Tantra, Amsterdam: Het beschilderen van een muur en het masseren van een lichaam hebben meer met elkaar gemeen dan je zo op het eerste gezicht zou zeggen. In beide ambachten zijn een aandachtsvolle aanraking en een meditatieve focus van groot belang. Atelier Aandacht is daar dol op en maakt met veel liefde tempels van huizen en lichamen:-) Nieuwe plannen en projecten op de voet volgen?
Samen werken aan een muurschildering kan het beste in je team naar boven brengen. Atelier Aandacht neemt iedereen stevig maar flexibel bij de hand op weg naar een spetterend eindresultaat. Bijvoorbeeld in de bedrijfskantine, de slaapkamer van het aanstaande bruidspaar of het bejaardentehuis om de hoek. Ervaring is niet nodig, voor iedereen is er een passende klus.
Een origineel cadeau? Een partner bedanken voor een geslaagde samenwerking? Of is er een geboorte of huwelijk te vieren? Een muurschildering van Atelier Aandacht is als een tattoo voor je muren: een op het hemd geschreven reminder aan de dingen die waardevol voor je zijn. Origineler kan niet.
Like onze pagina op Facebook en raak geïnspireerd!
Sinds 2007 bewandelen we het pad van tantra.
Ons persoonlijke en gezamenlijke leven is rijker, voller, dieper en magischer geworden.
We zijn onze leraren zeer dankbaar voor hun ruimte, inspiratie en vertrouwen:
Carla Verberk, Remmelt van Kleef en Viram Verberk.
Groeten, Jeroen en Marije
Trainers io aan het Centrum voor Tantra te Amsterdam
http://www.atelieraandacht.eu/

Atelier de Lachende Maan/Praktijk It Griene Ljocht, is het eenvrouwsbedrijf van Helena Wite Krie en biedt een aantal activiteiten of mogelijkheden in Fryslân, Blauwhuis. Daaronder vallen o.a. workshops en cursussen Intuïtief schilderen met het Orakel, Counselingconsulten Tarotreadings, Bachbloesemremedies en Reiki behandelingen of inwijdingen. En ook de natuur spirituele begeleiding gedurende een jaar en een dag; “In de Cauldron”, waarbij op individuele basis of in een hele kleine groep gewerkt wordt met de cycli in de natuur, de Elementen de jaarfeesten, geleide meditatie en je je eigen Orakel maakt. We hebben het over diverse aspecten, als de Hermetica, natuurreligie en druidry. Deze cursus leert je (her)verbinden met de Natuur of geeft mogelijk een heel nieuw licht aan wat je al aan kennis had op gedaan. Helena is druïde, heeft de opleiding gedaan bij de OBOD en is in de leer geweest bij oa de Hermetic order of the Temple of starlight. Ook is ze Reiki Master en heeft nog diverse aanvullende cursussen gedaan.
Neem contact op via: helena::at::delachendemaan.info
Info: www.delachendemaan.info

Auris: Geven diverse workshops en lezingen: o.a. werken met Oorkaarsen en Lymfedrainage, en het maken van Djembe’s en trommels. Locatie: Zeist of anders vermeld.
Info: www.drumcircle.nl

Balfolk: Balfolk is een feestbal op folkmuziek, een avond heerlijk dansen op live muziek. Op zo’n avond komen voornamelijk Europese dansen voorbij. Parendansen zoals scottish, polka, wals, mazurka en bourrée, rijdansen als een andro of rondeau, en rondedansen als een cercle (tovercirkel) of een jig. Maar ook een Ierse reel of een Italiaanse tarantella of een Zweedse hambo kunnen gespeeld worden. De interactie tussen muzikanten en dansers maakt van ieder Balfolk een swingend en afwisselend feest. Diverse locaties in Nederland.
Website: Balfolk.nl

Big Heart: De Stichting Big Heart is een organisatie die het mogelijk maakt dat Carl Big Heart in Nederland zijn werk kan uitdragen. Het gaat om het uitdragen van kennis die een brug kan slaan tussen mensen en de aarde. Hiervoor maakt de stichting ook gebruik van een mobiel tentenkamp (yurts en tipi’s) waarin diverse activiteiten zoals voordrachten en ceremonieën plaats kunnen vinden. De stichting organiseert twee maal per jaar de activiteiten rondom de bezoeken van Carl Big Heart aan Nederland. Info: www.bigheart.nl

Bitless and more: ‘Het paard als leermeester’ – Leren van paarden. Bitless And More is een jong bedrijf, dat mogelijkheden schept waarbij paard en mens elkaar opnieuw kunnen ontmoeten. Wij zetten de kracht en intuïtie van paarden in voor uw persoonlijke ontwikkeling en groei. Wij realiseren trainingen voor groepen en individuen. Info: www.bitlessandmore.nl
Tot de mogelijkheden behoren:
– intuïtief communiceren
– opstellingen
– lichaamstaal
– paard als spiegel
– mediteren met paarden
– persoonlijke begeleiding

Centrum Athanor: omvat 3 hectare in het prachtige coulisselandschap van de Achterhoek. Het centrum is – voortbordurend op de geomantische eigenschappen van de plek – door ons thematisch ingericht met de intentie om de verbinding van elk individu met het grote geheel tastbaar en voelbaar te maken. De natuur fungeert daarbij niet alleen als rustbrenger maar vooral als bron van inspiratie. Fascinerend is zeker ook ons labyrinth, dat naar oud Europees voorbeeld zevenvoudig is opgebouwd. Het meest markant is echter zonder twijfel onze manshoge steencirkel, die op de huidige zonne-, maan- en enkele sterrenstanden is georiënteerd. Hierdoor is een krachtplek ontstaan waar het eeuwige en het tijdelijke elkaar raken. En waar u als mens door geraakt kunt worden.
Info: www.centrumathanor.nl

Centrum Djoj: Zaalverhuur en ruimte voor vergadering, training, opleiding, activiteit, evenement, persoonlijke ontwikkeling, groei, bewustzijn, rust en balans. Het (dagelijkse) aanbod aan activiteiten en evenementen hebben we op de site in categorieën verdeeld. Onze uitgebreide en actuele agenda van deze maand kan je online raadplegen.
Website: www.djoj.nl

Centrum de Quest: Een quest is een zoektocht. En dat is wat het leven zelf is… een quest.
We bieden verschillende mogelijkheden om jouw quest via het spirituele pad te helpen belichten. Dit doen we vanuit verschillende natuurtradities zoals sjamanisme, witchcraft, magie en andere tradities. Wij organiseren cursussen, workshops, healings, vieringen en overige activiteiten.
Website: www.centrumdequest.nl

The Druid Network Nederland: The Network is not a Druid Order: it makes no attempt at defining or teaching one interpretation of Druidry, ancient or modern. Instead, like a sacred well, it aims to offer a rich and clearly wakeful blend of inspiration and information, yet not only from words presented as articles and ideas; for words written can gently lose their poignance and relevance. In the spirit of the oral tradition of our ancestors and our heritage, like any gathering ground, the exquisite power of the Druid Network is in the encounters it enables between individuals, soul to soul, mind to mind : people walking in company upon the same road, traditie.
Info: druidnetwork.org

Duizendjarige / 1000-jaar oud eik…
Zeer magisch leuke bezinningplek. Ik woon er vlak bij voor diegene die nachtje willen spenderen of info willen.
Er is plek voor groepen mits slaapgerei zelf mee te brengen.
Website: lummen.be/Bezichtigen-Bezichtigen_8.html
Meer info:
UiTbalie
Dr. Vanderhoeydonckstraat 56, 3560 Lummen
T 013 390 515
E-mail: uitbalie::at:lummen.be

Earthwyse… is een Pagan Platform met de intentie te verbinden en de banden te versterken tussen mensen die zich begeven op het paganistisch pad. Een plaats waar aardewijsheid wordt gekoesterd en uitgedragen.

Vele stromingen binnen het paganisme hebben min of meer dezelfde principes: men voelt de eenheid en kracht van de natuur, voelt zich deel van het geheel en heeft respect en eerbied voor deze kracht, de natuur en anderen. Dat is ook de visie van Earthwyse.
Meer informatie: www.earthwyse.nl of Facebook

Erunáme, Centrum voor natuurlijke heling: Daniëlle Pasma van Erunáme is klassiek homeopaat, natuurgeneeskundige, therapeut en levenscoach. Zij werkt met de natuur als voornaamste medicijn om mensen weer in hun heelheid te brengen. Bij Erunáme kun je terecht voor behandeling van fysieke, emotionele en mentale klachten en voor vragen over werk of privé, over zingeving of relaties. Tevens geeft Erunáme opleidingen en workshops op het gebied van natuurreligie (zoals hekserij, druïdisme, sjamanisme) en natuurbeleving. De verbinding met de natuur staat, in haar leven en in haar werk, centraal. De ervaring bij zichzelf en anderen is, dat als je weer opnieuw die verbinding vanuit je hart aangaat, je een completer mens wordt en meer vanuit je kern kunt leven. De keuzes die het leven je aanbiedt, kun je dan meer vanuit je hart en je eigen natuur maken. Kijk voor de jaaropleiding Wilde Wijze Vrouw/Man, of workshops zoals Vrouwenkracht, Keltisch bomenorakel, Krachtdier etc. op: www.eruname.nl

Esoterisch centrum: Centrum voor spirituele ontwikkeling, bewustwording en healing. Er worden diversen workshops, cursussen en opleidingen gegeven op allerlei spiritueel gebied. Info: www.esoterischcentrum.com
Het verhaal van Esoterisch Centrum en Petra Giesbergen:
Petra Giesbergen geeft al sinds 1987 les, therapie en healingen. Zij huurde overal ruimtes om hier mensen voor te kunnen ontvangen. Het verlangen ontstond naar een vaste plaats in of bij de natuur.
Rust, geen verstoring van de energie, de kracht van de natuur… Zij vroeg regelmatig aan de spirits in de natuur om haar te helpen zo’n plaats te vinden. Niet alleen voor haarzelf maar waar velen konden komen om hun leven te verrijken.
Het duurde lang vanwege het financiële aspect. Maar plots veranderde de omstandigheden: en er kon werkelijk worden gezocht naar een plaats.
De Hogere Kracht (God, het Licht of hoe ieder dat voor zichzelf noemt) had de gebeden gehoord, de vraag was serieus genomen.
Er werd gezocht maar niets was DE plek. De plek waar iedereen kon komen en zijn.
Er werd een ritueel gedaan: help ons een plek te vinden. Waar we kunnen wonen, spiritualiteit aanbieden en gelukkig zijn. En plaats waar ons kind kan spelen, waar onze dieren kunnen zijn. Waar andere kinderen ook kunnen komen. Deze plaats is niet alleen voor ons; we beloven hem te delen. Help ons zoeken Hogere Kracht, help ons zoeken gidsen en spirithelpers. We vroegen  het met heel ons hart.
Na een jaar vonden we in Etten Leur het huis en centrum die zich op een krachtplaats bevonden.
Toen we de plaats bezichtigden en door de tuin liepen, zei de plaats ‘welkom’. In het huis omarmde ons een deken van warme energie. Een poes kwam naar ons toe en groette ons. De plaats ademde kracht en rust uit. In de bossen verderop vonden we diverse geweldig energetische plekken.
Dit was het, de plaats was gevonden. Ook voor jullie! En daarom zijn jullie welkom, ieder van jullie !

Gerry Damen: Spiritualiteit hoort wat mij betreft op aarde. Juist ook in onze dagelijkse, levende werkelijkheid. Maar dat is vaak lastig, en daarom kiezen mensen vaak voor ‘realistisch zijn’. Ik wil mensen graag helpen zich beter te verbinden met hun eigen ziel en de aardeplannen van hun ziel. En mensen ervan bewust maken dat er in deze materiële werkelijkheid ook allerlei niet-materiële wezens actief zijn, zoals natuurwezens en krachtdieren, die je in je proces kunnen steunen. Ik heb een praktijk waarin ik consulten en workshops geef en ik schrijf over deze onderwerpen, onder andere voor Wiccan Rede Online. Wil je meer van mij lezen of meer weten over wat ik doe?
Website: Praktijk Hagetessa

Geromino: Organiseert al ruim tien jaar in het Zeister Panbos tochten langs bomen. Mensen lopen tijdens een tocht geen kilometers, maar staan juist veel stil. Stil staan bij een boom helpt ons om er contact mee te krijgen. Als wij mensen stil staan krijgen wij wortels. Na bij een aantal bomen te hebben stilgestaan, ontwikkelt zich een referentiekader en zul je ontdekken dat elke boom en elke boomsoort een heel eigen uitwerking heeft op ons mensen.
Website: www.bostochten.nl

Heart of the Witch; we a group of witches and magickal workers who combine many magical and earth-centred traditions, and who come from various cultures recognise that there are many ways to be a Witch.
FFIwww.heartofthewitch.eu of Facebook

Historisch Openluchtmuseum Eindhoven: Organiseert diverse dagen en workshops rondom de prehistorie. Website: eindhovenmuseum.nl

Het Huis voor Zingeving
Bij het Huis voor Zingeving is iedereen welkom. Wij bieden een divers programma aan, voor bewustwording, inspiratie en bijzondere ontmoetingen. Zo organiseert het Huis voor Zingeving al enkele jaren lezingen, workshops en bezinningsweekenden. Ook is er een aantal keer per jaar het succesvolle Pleïade Theater voor Zingeving, waarin we (inter)nationaal bekende sprekers ontvangen. En we bouwen verder aan een Huis met diverse kamers, waarin we hopen dat u zich welkom zult voelen. Zo hebben we enkele spannende nieuwe activiteiten in ons programma opgenomen, zoals de Kring voor zingeving. Het karakter van deze maandagavonden is, naast verdiepend, ook interactief, met veel ruimte voor eigen inbreng en ervaringen.

Verder organiseren we een maandelijks Gesprek over Zingeving en enkele bijeenkomsten rondom de stilte. Zie ons programma voor meer informatie hierover. We hopen u binnenkort eens bij een van onze bijeenkomsten te mogen begroeten!
Website: www.huisvoorzingeving.nl

Irminsol: zet zich in om Wicca, natuurreligie en spiritualiteit toegankelijker te maken voor iedereen die zich daartoe aangetrokken voelt of daar nieuwsgierig naar is. Dit doen we o.a. door open vieringen te organiseren rond de acht jaarfeesten en de volle manen. Daarnaast begeleiden we mensen bij het maken en uitvoeren van persoonlijke rituelen, bijvoorbeeld rond de verschillende overgangsfasen in het leven. Ook voor bijvoorbeeld een handvasting, een wiccaning of een uitvaartritueel kun je bij Irminsol terecht. Verder kun je bij ons cursussen of een persoonlijke opleiding volgen op het gebied van Wicca en natuurreligie en geven we diverse workshops. Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar inf::at::irminsol.nl of bellen naar 06-10633996. Meer informatie is ook te vinden op www.irminsol.nl

Jonathan, centrum voor rituelen: Jonathan biedt persoonlijke rituelen bij allerlei grote en kleine veranderingen in een mensenleven, zoals geboorte, volwassen worden, het aangaan of verbreken van een relatie, verhuizing enzovoorts. Ritueelbegeleiding kan ook ingezet worden om een bepaalde vraag te verduidelijken of om iets te verwerken. Jonathan biedt ondersteuning bij inhoud en uitvoering van een uitvaart en andere vieringen rondom het sterven. Tevens organiseert Jonathan ceremonies (o.a. vollemaan-vieringen) in de natuur die de cyclus van het jaar volgen.
Meer info: www.jonathanritueel.nl

Jyoti & Maya: Jyoti Verhoeff (NL) singer/songwriter/piano, Maya Fridman (RU) cello/vocals
With their instruments, voices and beautiful compositions they lure you into the depth and welcome you in the marvelous land of imagination, where nothing is predictable anymore and yet everything is recognizable.
FFI: www.jyotiverhoeff.nl (also for their concert agenda). Facebook.

Lichtfontein; Spiritueel centrum in Assen: Er worden jaarlijks diverse cursussen, lezingen, opleidingen, themadagen en workshops gegeven. Tevens is er de shop voor spirituele artikelen, edelstenen, aromatherapie, meditatiekussens etc.
Info: www.lichtfontein.nl

Kairos Salutogenese.nl: Droomonderzoekers en droomwerkers
De cursus droomwerk die gebaseerd is op inzichten van CG Jung, bestaat uit 15 donderdagavonden, van 19.30 tot 22.00 uur, verspreid over 9 maanden. De lessen worden op donderdagavond gegeven in Culemborg bij en door Zilla Kooij. De groepsgrootte is maximaal 8 personen.
Informatie: Bij Zilla Kooij, Pelmolenweg 41, 4105 XM Culemborg, tel: 0345 – 517476.
E-mail: zilla::at::airos-salutogenese.nl
Website: www.kairos-salutogenese.nl

MA-AN Fryslân stelt zich tot doel om activiteiten te organiseren waarbij Heksen en Paganisten in contact kunnen komen met hun eigen-kracht en zich van daaruit kunnen ontplooien naar hun eigen-aard en eigen-wijsheid. We hebben meer vermogens in onszelf dan we vaak denken; ontplooiing begint bij het besef dat de mens in potentie alles in zich draagt wat hij in de wereld wil worden. Postadres: MA-AN Fryslân Paganistisch Instituut, Postbus 441, 8440 AK Heerenveen. Tel.: 0513.648.960 (kantooruren).
E-mail: ma-an.frl::at::wxs.nl
Iedere nieuwe maan: Schriftelijke opleiding: Maanfeesten vieren door Ma-an.
Website: www.ma-an.nl

Mirror Centre: is een ontspanning- en communicatiecentrum met een nieuw concept, voor mensen die meer willen in het leven. Het Mirror Centre is een uniek uitgaanscentrum waar je onder één dak sport, lounge, muziek, dans, kunst, body & spirit-activiteiten vindt in een omgeving waar sfeer, liefde, rust en harmonie heerst.
Website: www.mirrorcentre.nl

Odin-imkerij: Welkom op de website van de Odin-imkerij! Wil je het werk van Odin-imker en het wel en wee van onze bijen volgen? De Odin-imker vertelt er graag over…
Meer informatie: www.odin-imkerij.nl/index.php

Onthaasten en genieten: Meindert van Dijk heeft een site waar alles draait om Rust-Ruimte-Stilte. Er is ook een overzicht van stiltewandelingen.
Website: www.onthaasten-en-genieten.nl

Open Mind: Kennismaken met krachtplaatsen en leylijnen.
Website: www.openmind-coisgeysen.be

Orde van Barden, Ovaten en Druïden; OBOD: Het introductiepakket van de OBOD kan worden besteld (in het Nederlands) door overmaking van € 18 op rekeningnr. 5734 33 046 t.n.v. Buro van Tarot te Rijen of voor Belgische rekeninghouders op: Bankrekening 005-439 4703-13 t.n.v. Jurre Yntema, Postbus 142, nl-5120 AC Rijen. Met vermelding van je naam en adres. Het introductiepakket bevat de eerste twee lessen en informatie over de OBOD, en op basis van deze informatie kun je beslissen of je de hele cursus wilt ontvangen. Meer info tel.: 0161 22 44 11/0161 22 44 44.
Website: www.druiden.info

Paul Vens and Friends
Dag Vrienden dichtbij en ver weg,
Tenslotte op advies van de jeugd om me heen, zijn we lid geworden van facebook.
Omdat ik onze aktiviteiten en onze muziek graag de wereld in breng.
We waarderen het zeer als je ons toevoegt aan je ‘vrienden’ op je Facebook.
Website: www.paulvens.com

Petra Stam: Ik heb mij altijd aangetrokken gevoeld tot spiritualiteit, mystiek en symboliek. Na de HBO-opleiding voor maatschappelijk werk heb ik meteen de 5,5 jaar durende opleiding voor klassieke homeopathie gevolgd. Alles wat met hekserij, occultisme, mythologie en symboliek te maken had bleef me trekken. Na een zoektocht heb ik daar vooral mijn eigen weg in gevonden. Ondertussen werkte ik in de jeugdhulpverlening en startte ook mijn eigen praktijk. Na een intensieve training tarot werd ik onverwacht door een winkel gevraagd om daar kaarten te leggen; na enkele jaren ben ik daar ook cursussen gaan geven. Die cursussen omvatten naast de kaartuitleg en legmethoden ook intuïtie-oefeningen. Ik richtte mij meer en meer op homeopathie en tarot, beide werkzaamheden die voor mij de volgende overeenkomsten hebben: beeldtaal, symboliek, de natuurlijke weg en daarmee het streven naar zelfbewustzijn, eigenheid en vrijheid.
Doordat ik uitgebreide nieuwsbrieven schreef over tarot, oude natuurfeesten, de Maan en hoe je hierbij zelf kunt stilstaan, ontstond in 2010 het boek ‘In het licht van de Maan, handboek vieringen, symboliek en bewustwording’. Momenteel werk ik aan een tarotboek dat verschijnt in het najaar van 2012. Ik woon en werk in Alkmaar.
Meer info: www.petrastam.nl

Pagan Federation International (PFI) Nederland: is de Nederlandse tak van de Stichting Pagan Federation International, die geaffilieerd is met de PF. In Nederland en heel Europa worden diverse evenementen georganiseerd. Voor verdere informatie – ook over lidmaatschap schrijf naar PFI Nederland, Nepveulaan 103, 3705 LC ZEIST (s.v.p. postzegels bijsluiten)
of Morgana::at::paganfederation.org.
Voor info: www.nl.paganfederation.org

Paganaturalia VZW, Belgie
Wat is Paganaturalia?
PAGANATURALIA vzw is een creatieve-, paganistische- en spirituele natuurvereniging die opgericht werd op 21/03/2012, een filantropische vzw die als doel heeft, de onderstaande pijlers naar geïnteresseerden en gelijkgestemden over te brengen.
Ook worden de ‘Pagan Partakes’ georganiseerd door Paganaturalia.
Data hiervan zijn op de website te vinden: www.paganaturalia.be

Het Rad: is een Asatru-blotgroep en richt zich in brede zin op het Germaanse veld. Het Rad stelt zich ondermeer tot doel elk jaar een aantal bijeenkomsten te organiseren met betrekking tot Asatru (Germaans heidendom), seidh en runen. Ook op verzoek verzorgen we workshops en lezingen over deze onderwerpen. Daarnaast zijn we beschikbaar voor het leiden van blots, ondermeer ter gelegenheid van de jaarfeesten en rituelen voor bijvoorbeeld een huwelijk, naamgeving of andere momenten waar men op rituele wijze stil bij wil staan. Het Rad brengt het kwartaaltijdschrift, genaamd ‘Balder’, uit. Een abonnement bedraagt € 13,50 voor een jaargang (4 nummers, giro 7616542 t.n.v. Het Rad, Dordrecht, o.v.v. Balder).
Info: www.hetrad.nl

Stichting Aarde-werk: is werkzaam op het snijvlak van duurzaamheid, spiritualiteit en natuurbeleving. Het doel is gestalte geven aan een gezonde, leefbare en duurzame samenleving en zo een bijdrage te leveren aan het behoud van de natuurlijke soortenrijkdom op aarde ten behoeve van de toekomstige generaties. Inspiratie opdoen. Binnen uw bedrijf aan de slag met het thema duurzaamheid. Aarde-Werk ontwikkelt en verzorgt jaarlijks diverse (groeps) trainingen en workshops op het gebied van energiebesparing, duurzaamheid, milieu en gedragsverandering. Dit doen we in ons Centrum Aarde-Werk of op locatie.
Website: www.stichting.aarde-werk.nl

Spirit 4 Soul: is een online magazine welke gratis is voor geadresseerden in spiritualiteit, muziek, voeding, vrijetijdsbesteding, reizen, natuur enz.
Voor meer informatie: www.spirit4soul.nl

Tara Anka: Spirituele ontwikkeling, Magie en Natuurtradities, Cursussen, vieringen en workshops vanuit verschillende culturen
Sjamanisme, Hekserij en de oude Godinnentradities.
Info: www.tara-anka.nl

URI (United Religions Initiative) Het United Religions Initiative (URI) – opgericht in april 2003– is een groeiende wereldwijde gemeenschap.
Doelstelling: URI heeft tot doel het stimuleren van duurzame interreligieuze samenwerking; het beëindigen van religieus gemotiveerd geweld en het realiseren van culturen van vrede, gerechtigheid en heelwording voor de Aarde en alle levende wezens.
Website: www.uri.org  Europe: www.uri-europe.eu
Facebook URI Netherlands.
Meer informatie: morgana::at::paganfederation.org.

Voice Medicine: biedt je de mogelijkheid om de helende en transformatieve kracht van je stem te ontdekken en te gebruiken. Vanuit Voice Medicine begeleid ik mensen in het beter leren luisteren naar hun innerlijke stem, het naar buiten richten van hun unieke stemgeluid en het kunnen ontvangen en geven van helende klanken. Dit doe ik in de vorm van Voice Medicine workshops en individuele Soul Voice ® sessies.
De helende stem is voor mij de meest rechtstreekse ingang tot de ziel. De stem is een heel direct medicijn om blokkades aan te pakken die maken dat jij niet vanuit je volle potentie in het leven kunt staan. Voice Medicine geeft je een liefdevolle, vreugdevolle en respectvolle relatie met jezelf waardoor je als vanzelf een evenzo gelukkige verbinding met je omgeving kunt hebben. Keuzes in je leven kunt maken die jou dienen waardoor je op een authentieke wijze ten dienste kunt staan aan de samenleving.
Voice Medicine is mijn manier om de samenleving te verrijken. Ik deel mijn kennis en kunde graag met jou.
Om een beeld te krijgen van wie ik ben, de Soul Voice® methode en mijn activiteiten nodig ik je van harte uit een kijkje op mijn website te nemen.
Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Voice Medicine, meld je dan aan voor de nieuwsbrief met column, leuke oefeningen en een update van mijn activiteiten. Activiteiten Joyce Hellendoorn.
Info: Voice Medicine

Wilde Wijze Vrouw: Klara Adalena verzorgt lezingen, workshops en spirituele reizen. Therapie en coaching. Lichaamsgeoriënteerde psychotherapie, emdr, leertherapie en coaching. Klara biedt speciaal ondersteuning bij het innerlijke proces dat op gang komt tijdens je weg naar initiatie in wicca of aanverwante stromingen.
Info: www.wildewijzevrouw.nl

Yoeke: Voor levenslust en magie; Reclaiming-technieken om stevig in je schoenen te staan in woelige tijden. Individuele begeleiding, workshops voor covens, maancirkels en andere groepen. Yoeke biedt ook Tarot Systeem Opstellingen om inzichten te krijgen en blokkades op te heffen.
Website: www.yoeke.com

2 reacties op Interessante adressen

  1. anoniem schreef:

    Hoe vind je een coven en word je ingewijd? Ik snap dat het lastig te vinden is, maar dit is toch wel erg lastig.

    • Jana schreef:

      Je zult er zelf moeite voor moeten doen om een coven te vinden, en vooral om een coven te vinden die bij jou past en waar jij bij past. Op de pagina Arachne’s web vind je contactmogelijkheden in verschillende tradities. In heksencafés (zie de pagina Heksencafés, moots en meets) zijn meestal mensen aanwezig die je kunt vragen naar covens en leraren. Ook bij een aantal adressen hierboven kun je aankloppen voor informatie. Net als bij een aantal forums op internet en bij groepen op Facebook en schrijvers van boeken over wicca. Luister naar je intuïtie, durf kritische vragen te stellen als je iemand ontmoet maar besef ook dat je niet op alle vragen antwoord krijgt. En vraag de goden of ze je kunnen helpen om in contact te komen met de coven waar jij op je plek bent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.