Heksencafés, moots en meets

Heksencafé’s (en soortgelijke bijeenkomsten) zijn gezellige en ongedwongen maandelijkse sociale bijeenkomsten, vaak in een openbaar etablissement, toegankelijk voor iedereen die uit persoonlijke interesse komt.

Heksencafes Path

Heksencafé… contacten leggen.

Het Huis der Ravisante Paganten – Alkmaar. 
Het Hc ‘Het Huis der Ravisante Paganten’ wordt eens in het kwartaal georganiseerd en is toegankelijk voor een ieder die affiniteit kent met het heidendom, Witchcraft, Wicca en occultisme.
Bent u serieus geïnteresseerd dan bestaat er op Facebook ook een aparte groep!
Voor contact en informatie: Ravisante.paganten::at::gmail.com, of gsm: 06 17490525 (op doordeweekse dagen tussen 11.00-17.00 uur).

Het Heidens Hol – Amsterdam – wil een trefpunt zijn voor allen die de heidens/ paganistische stroming volgen, aanhangen of een warm hart toedragen. Vanuit onderling contact, wederzijdse inspiratie, idealistisch streven en gezonde discussie bieden wij graag een podium voor het presenteren en uitdragen van een nieuw heidens bewustzijn. Wij komen regelmatig bijeen om ongedwongen wat bij te praten en wat te drinken, maar staan ook open voor elke presentatie, optreden, expositie, lezing of ander initiatief dat op non-commerciele wijze een bijdrage wil leveren aan een gevarieerde avond.
Wie zich hierin kan vinden en oprecht interesse heeft en denkt iets te kunnen bijdragen kan zich via een persoonlijk schrijven aanmelden via 9cygne9@gmail.com

Heidens Aardecafé Deventer
Meer informatie bij Frederika: info::at::aardewijsheid.nl of via de Facebook groep.

64684_426566130817078_1783281501620028355_n
Heksencafé den Haag
Meer informatie op de Facebookgroep, kijk onder events.
Elke derde dindag van de maand.
Info: Haagje Heidh

Spiritualcafé The Green Witch, Blauwhuis (Fr)
Atelier de Lachende Maan organiseert regelmatig een spiritueel-vrouwen-café de Groene Heks-middag met thema’s voor de tijd van het jaar. Heb je zin om samen hier iets mee te doen (praten lachen kaart trekken mediteren), kom dan langs in Blauwhuis. Er is thee koffie, iets te drinken en eten. Kosten zijn 7,50 euro. Kijk in de agenda wanneer we weer een cafémiddag hebben, en vergeet niet je even op te geven.
Info: Helena De lachende Maan

Heksencafé Groningen
Elke tweede zondag van de maand, van 15.00-18.00 uur.
Info: Daturae: daturae1::at::gmail.com Of bezoek het forum.

HC haarlem

Heksencafé Haarlem
HC
Haarlem, nu ook een Facebook groep. Naast de werkelijke, nu ook een virtuele plek om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en mensen uit te nodigen voor evenementen.
Een plek waar je jezelf kunt zijn, waar het ongewone niet vreemd is…
Locatie: Boekenwinkel De Groene Godin. We komen samen op de eerste vridag van de maand van 19.00-21.00 uur. De zelfgebakken taart staat altijd klaar! Wij zijn enthousiaste heksen die actief zijn binnen verschillende stromingen en deze samen brengen. Er is een gastvrouw/heer aanwezig, die nieuwe bezoekers welkom heet. Op het café wordt regelmatig een nieuwsbrief verspreid met daarin een overzicht van alle activiteiten. Er zijn regelmatig lezingen en schrijvers aanwezig.
Aanmelding gewenst: hchaarlem::at::live.nl

Heksencafé Helmond/Pagan Pubmoot Peelland: https://www.facebook.com/events/741827585979665/ Iedereen met meer of minder belangstellingn voor paganisme, geschiedenis van de heksenvervolging, hedendaags heidendom en alternatieve spirituele paden is welkom! Contact/FFI: Amalthea de Wit, via de FB event.

Heksencafé Fryslân – Heerenveen: Facebook
Elke eerste zondag van de oneven maand is er een Heksen-themacafé in Friesland.
Kijk voor de juiste datum en meer info op: Ma-an.nl bij de Activiteiten-agenda
óf mail naar: ma-an.frl::at::wxs.nl

HeksenCafé Mierlo – bij Eindhoven, zie: https://www.facebook.com/heksencafemierlo/ Zie ook: https://heksencafemierlo.wordpress.com/ Aanmelden doe je via; heksencafemierlo@missmoonmagick-shop.nl

Pagan Partake – België: Facebook (Ook voor meerdere evenementen in België)
De ‘Pagan Partake’ is een maandelijkse, paganistische, spirituele, creatieve, en sociale bijeenkomst voor iedereen met interesse in wicca, hekserij, magie, occultisme, spiritualiteit, herborisme, esoterie, paganisme, de noordse traditie, heidendom, sjamanisme, druïdisme, Godinnengroepen, lichtwerkers, mensen die bezig zijn met ecologie, natuur, milieu, dans, woord, healing, creativiteit, enzovoort.
Kortom: Alles wat met natuurreligie, natuur, milieu, creativiteit en folklore te maken heeft!
Iedereen is welkom, ongeacht je overtuiging of pad. We vragen wel het respect van en voor iedereen die er aanwezig is.
De inkom is gratis, ook de lessen, lezingen, workshops, meditaties, rituelen, zang-, dans-, en muziekoptredens worden gratis gegeven. Hiervoor zijn er dus geen vergoedingen, gelden, of betalingen voor voorzien. Het is de bedoeling om die dingen te delen, om aan je kennis of kunde bekendheid te geven, om jezelf of je interesse(s) te promoten. Om gelijkgestemden te ontmoeten, en natuurlijk om plezier te maken… ;-))
Dus, enkel je drankje hoef je te betalen.
Onze leuze is: Samen Spreken, Samen Sterk!
Het Pagan Partake Team: tamarix::at::telenet.be,
Tel: 0477/305700 (Yolanda)

Heksencafé Pentagram Pub – Oss
Elke tweede vrijdag van de maand, vanaf 19.00 uur.
Info: Pentagram Pub: pentagrampuboss::at::gmail.com , Oss::at::gmail.com en pentagrampub.nl

Heksencafé Rotterdam
Elke eerste woensdag van de maand, vanaf 20.00 uur.
Info: Anne a.kruit::at::planet.nl

Pagancafé Tilburg
Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar: PFI_brabant::at::paganfederation.org

Magie aan Zee
Een groep voor Intuïtieve ontwikkeling en ontmoetingsplaats voor gelijkgestemde mensen.
Wees welkom!!
Info: magieaanzee::at::gmail.com , Facebook groep of website: Magie aan Zee 

Pagan Maancafé Utrecht
Wanneer? Elke laatste maandag van de maand
Waar? In de Winkel van Sinkel – Utrecht
Meestal zitten wij bij de hoofdingang, bij de eerste paar tafels rechts of links.
Tijd? Vanaf 19:30uur
Prijs? Gratis. Je moet alleen wel je eigen drankjes betalen.
Voor meer informatie en aanmelden: Facebook.

Pagan Moot Venés
Noord Holland/ West Friesland, Wijdenes
Meer informatie: nemain::at::paganfederation.org of Facebook.

Zwolle
Bij zusje van Licht in Zwolle wordt er elke maand een heksencafé gehouden, de tweede zaterdagavond van de maand.
Informatie komt telkens op de Facebookpagina.

De Kleine Lettertjes
Heksencafé’s (en soortgelijke bijeenkomsten) zijn gezellige en ongedwongen maandelijkse sociale bijeenkomsten, vaak in een openbaar etablissement, toegankelijk voor iedereen die uit persoonlijke interesse komt – dus geen media, verslaggevers, etc. De naam ‘heksencafé’ zou misschien anders doen vermoeden, maar een heksencafé is open voor iedereen met interesse in wicca, magie, paganisme, de noordse traditie, heidendom, sjamanisme, druïdisme enzovoort. Kortom: Natuurreligie en Folklore! De heksencafé’s hebben allemaal een contactpersoon – benader hem of haar als je iets weten wilt, niet het etablissement!  Als je voor het eerst langs wilt komen, stuur dan even een mailtje waarin je iets meer over jezelf vertelt zodat de organisator je kan uitnodigen.
Als je wijzigingen wilt doorgeven, of een heksencafé begint of beëindigt, stuur dan even een mailtje naar: morgana::at::paganfederation.org (zet in het onderwerp: Heksencafés, Wiccan Rede Online).

Geef een reactie